Vi er historiefortællere!

For os er det en vigtig disciplin, at kunne leve os ind i dine visioner og levendegøre dem som fortællinger i rum. Det kræver stor tillid og en tæt dialog, og opstår det, kan vi til gengæld love dig, at vi kaster os 100% passioneret ind i dit projekt.

Se dit projekt i 3D

Vi arbejder i 3D, så din virksomhed får mulighed for at få en virkelighedsnær oplevelse af den 

overordnede ide og indretning. Se eksempel.

Custommade

Vi designer og producerer vores indretninger.

Få designet møbler eller udstillingsinventar, som gør din forretning unik og langtidsholdbar.

Se et udvalg af vores designs i vores billedgalleri nedenfor og læs mere ved at følge linket her

Fra A-Z

Vi hjælper jer trygt gennem hele processen fra design til dørene til jeres virksomhed åbnes for første gang eller måske på ny. Vi sammensætter et hold af håndværkere, som matcher jeres projekt, og sørger for at de deadlines vi sætter overholdes og at der er styring på budgettet.

Vi har været på banen i 10 år

KAKI blev grundlagt i 2012 af designer og indretningsarkitekt Anni Gram, 

som i 10 år har hjulpet brands, virksomheder og museer med at konceptualisere og

skabe visuelle profiler.

"Vi leverer totalløsninger indenfor indretning, design og konceptudvikling til alle typer af virksomheder fra enheder til små butikker.

 

Det vigtigste for en god indretning er sammenhæng mellem virksomhedens identitet og målsætning. Når visionen ikke er klar, kan indretningen være et konkret omdrejningspunkt,

som sætter skub i processen.

Vi kan hjælpe med art direction på tværs af platforme, så din virksomheds DNA når ud i alle led, så som hjemmeside, annoncering, kataloger osv."

KAKI's portefølge tæller internationale butikskoncepter, indretning, inventardesign, produktdesign, messer, katalogstyling, grafiske tryksager, hjemmesider mv.