top of page

DET SIGER VORES KUNDER

BoConcept logo.jpg
Illumi_kontorindretning_Anni Gram.jpg

" Samarbejdet har været en absolut fornøjelse!

KAKI har - udover at levere alt det, vi havde håbet på - overgået vores forventninger, både i forhold til selve leverancen, men også forhold til professionalisme, can-do attitude og måske vigtigst af alt, den gode evne til at sige både til og fra. Det er trygt og tillidsskabende at de også kan sige fra overfor vores nogen gange dårlige ideer og uigennemtænkte forslag. Det har gjort virksomheden til en fantastisk sparringspartner, som jeg uden tøven vil anbefale til alle der har brug for hjælp til indretning og konceptudvikling fremover." 

Rasmus Bollerup, projektchef Illumi Århus C

 

"Det har længe været museets ønske, at de mange gæster blev modtaget på en ny måde, og at rummet blev en integreret del af oplevelsen på Danmarks Jernbanemuseum. Vi er meget glade for resultatet og får positive tilbagemelding fra gæsterne."

Gitte Høegh Von Deurs, Marketings- og arrangementansvarlig

 

 

 

 

 

"Vi har flere gange benyttet KAKI som ekstern Trend Talker til vores kundearrangements. 

Det har både vi og vores kunder været meget glade for. KAKI har en rigtig god tilgang til sit felt, og ikke mindst til vores gæster. 

De bevæger sig på grænsen til det "nørdede", men formår at balancere, så både den vidende og den utrænede går derfra med ny viden og inspiration. Et stort + er, at de delagtiggør vores gæster, og bruger deres erfaringer i sin præsentation. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af KAKI kompetencer - og giver hermed de bedste anbefalinger."

Michael Friis Møller

Danmarks jernbanemuseum
rasmus.jpg
bottom of page